Skorstensinddækning i zink og aluminium

Hos Blikeksperten har vi blandt andet mange års erfaring inden for skorstensinddækning, som vi tilbyder i zink og aluminium til privatpersoner og forskellige former for erhverv i Fredericia, Odense, på hele Fyn og mange andre steder. Har du en opgave til os et andet sted i landet, kommer vi naturligvis også gerne ud for at inddække din skorsten.

Undgå fugtindtrængning ved skorstenen med korrekt inddækning

Skorstenen er et udsat sted på taget, hvor der ofte er utætheder i samlingen mellem tag og skorsten. Derfor er det nødvendigt at sørge for en korrekt skorstensinddækning, så du kan undgå, at der kommer fugt, svamp og råd under taget. Dette kan nemlig have store konsekvenser for tagkonstruktionen, og det kan dermed også blive en stor økonomisk udgift at udbedre efterfølgende.

Vi inddækker din skorsten i enten zink eller aluminium, da det er to gode materialer, der har en meget høj holdbarhed, som tætner området mellem skorstenen og taget, og som samtidig har en lang levetid. Derudover er der tale om vedligeholdelsesfrie materialer, så du ikke selv behøver at tænke på vedligeholdelsen.

Kontakt os for at få en pris på skorstensinddækning

Vi kan tilbyde professionel og korrekt inddækning af både stålskorsten såvel som skorstene i andre materialer. Du skal bare fortælle os om din opgave, så beregner vi en pris til dig på den løsning, der vil være mest optimal.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 42 92 01 81 for en uforpligtende snak omkring skorstensinddækning, men du kan også skrive til vores e-mail blikeksperten@blikeksperten.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din kommende opgave

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt. * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Derfor kan du
​trygt bruge os

Far & søn

Vi har 25 års erfaring

Specialister i

Falsede tag og facader

Vores traditioner

Bruger gamle håndværkertraditioner

Fair priser

Fast pris, ingen overraskelser

Kontakt os

Blikeksperten ApS 

​​Engelsvej 6, Kirke Søby

5610 Assens

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 92 01 81

E-mail: blikeksperten@blikeksperten.dk

Åbningstider:​

Mandag-fredag: 07.00 - 16.00

Vil du ringes op?

Er du interesseret i at modtage et godt tilbud, så ringer vi meget gerne til dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt