​​Få lagt et flot skifertag

Se både til fortiden og fremtiden med et skifertag

Et nyt skifertag er ikke bare en rigtig flot løsning til et nyt tag – det er også et miljørigtigt og holdbart valg. Skifer har været brugt til tage siden romertiden, og i dag er der endnu flere muligheder, når du vælger et skifertag.

Vi holder til i Assens, men vi udfører også reparation, renovering og lægning af skifertag i Fredericia, Odense og på hele Fyn. 

Hvad er skifer egentlig?

Skifer er som sagt et materiale, som giver et rigtig flot resultat. Den mest brugte nuance er grå, da skifer er et naturmateriale, som udelukkende er udvundet af den rene klippe. Dette gør at ressourcerne er uendelige, samt at det kan demonteres og genbruges mange gange, eller det kan knuses og anvendes som vejfyld. Naturskifer, som vi benytter til et skifertag, er håndkløvet og kræver hverken kunstige materialer, ovne eller kemiske produkter.

Naturskifer har en uovertruffen lang holdbarhed, og der skal dermed kun bruges ressourcer til udskiftning med 100 års mellemrum. Samtidig er vedligeholdelsen minimal, naturskifer skal hverken males eller afrenses. Dette gør at et skifertag betragtes som en den klassiske og langtidsholdbare løsning.

Når du vælger at benytte naturskifer til dit nye tag, så vælger du også en miljøvenlig løsning. Brydningen af skifer er meget lidt CO2-belastende, og naturskifer indeholder ingen skadelige stoffer, da det kun består af naturligt omdannet ler aflejringer. Samtidig får du også et tag som ikke kræver omfattende vedligeholdelse. Naturskifer er fra naturens side enormt olieholdig, hvilket gør at der ikke så nemt gror alger og lignende på overfladen. En naturskiferfacade skal ikke males eller behandles på anden måde, da den så vil miste sin naturlige glød.

Alt i alt, kan man roligt sige at et skifertag er en rigtig god løsning både økonomisk i form af en lang holdbarhed og en nærmest ikkeeksisterende vedligeholdelse efterfølgende, samtidig med at det har en lav klimabelastning.

Lad os stå for dit nye tag

Vores team består af far og søn, og vi har 30 års erfaring. Vi går ind for de gamle håndværkstraditioner med godt arbejde til en god pris. Når du får et uforpligtende tilbud ved os, så er det en fast pris, så du kan være sikker på, at der ikke kommer nogle overraskelser undervejs.

Vi kan også udføre andet blikkenslager-arbejde i forbindelse med, at vi ordner dit tag.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din kommende opgave

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt. * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Derfor kan du
​trygt bruge os

Far & søn

Vi har 25 års erfaring

Specialister i

Falsede tag og facader

Vores traditioner

Bruger gamle håndværkertraditioner

Fair priser

Fast pris, ingen overraskelser

Kontakt os

Blikeksperten ApS 

​​Engelsvej 6, Kirke Søby

5610 Assens

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 92 01 81

E-mail: blikeksperten@blikeksperten.dk

Åbningstider:​

Mandag-fredag: 07.00 - 16.00

Vil du ringes op?

Er du interesseret i at modtage et godt tilbud, så ringer vi meget gerne til dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt