Montering og rensning af tagrender tilbydes

Trænger tagrenderne på taget til at blive udskiftet, eller er det blevet tid til at rense dem for nedfaldne blade, mos og lignende? Så lad os hos Blikeksperten varetage opgaven. 

Vi tilbyder både produktion, montering og rensning af tagrender i Assens, Glamsbjerg, Odense og mange andre steder. Vi løser typisk opgaver for private boligejere, men vi arbejder også gerne for andelsforeninger og lignende.

Få en korrekt afledning af regnvandet med nye tagrender

Det er vigtigt, at husets tagrender er tætte, og at de har den rette størrelse i forhold til de vandmængder, som der bliver afledt fra taget. Hvis tagrenderne er for små, vil de hurtigt blive overfyldt i forbindelse med kraftige regnskyl eller snevejr, men samtidig er det også vigtigt, at de passer rent proportionsmæssigt til huset.

Vi tilbyder montering af tagrender og nedløb i den rette størrelse, så du kan være sikker på, at vandmængderne fra taget bliver afledt korrekt væk fra taget.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende materialer:

Regelmæssig rensning af tagrender giver plads til vandet

Det er vigtigt at huske at rense tagrenderne fra tid til anden, og det gælder særligt i efterårs- og vintersæsonen, da det er her, tagrenderne hurtigt kan blive fyldt op med øgede regn- og snemængder, og samtidig er det også her, hvor der er mange nedfaldne blade og smågrene i tagrenderne, som optager pladsen fra vandet.

Mange glemmer dog at vedligeholde tagrenderne løbende, og derfor tilbyder vi at komme og foretage en regelmæssig rensning af tagrender, så du selv slipper på at huske at få det gjort.

Kontakt os og få en pris på dit tagrendearbejde

Uanset om du skal have produceret, monteret eller renset dine tagrender, så står vi klar til at fremsende et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring på telefon 42 92 01 81 eller skriv til vores e-mail blikeksperten@blikeksperten.dk og fortæl os om din opgave. Så beregner vi en fordelagtig pris til dig.​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din kommende opgave

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt. * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Derfor kan du
​trygt bruge os

Far & søn

Vi har 25 års erfaring

Specialister i

Falsede tag og facader

Vores traditioner

Bruger gamle håndværkertraditioner

Fair priser

Fast pris, ingen overraskelser

Kontakt os

Blikeksperten ApS 

​​Engelsvej 6, Kirke Søby

5610 Assens

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 92 01 81

E-mail: blikeksperten@blikeksperten.dk

Åbningstider:​

Mandag-fredag: 07.00 - 16.00

Vil du ringes op?

Er du interesseret i at modtage et godt tilbud, så ringer vi meget gerne til dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt